a123

Ny rekord i Drammen

Ny rekord i Drammen

Korpslokalet ble for lite da hele 19 konfirmanter skulle konfirmeres i Drammen.

 

Søndag 2. juni måtte Drammen korps flytte konfirmasjonsgudstjenesten ut fra sine lokaler og inn i Norkirken. Korpslokalet ble rett og slett for lite for de 19 ungdommene som skulle konfirmeres. Og dermed ble også rekorden fra i fjor på 8 konfirmanter kraftig slått. Konfirmantene hadde alle forskjellig bakgrunn: Noen født og oppvokst i Frelsesarmeen, noen venner av noen som skulle konfirmere seg, noen hadde sett annonsen i avisa, noen hadde vært i barnegruppene og noen kom fra ungdomsklubben.

 

Bibellesning og quiz

Under konfirmasjonsgudstjenesten var salen fylt til randen av familie, venner og folk fra menigheten. Alle konfirmantene deltok med noe på gudstjenesten: Bibellesning, quiz om konfirmantene, samt opplevelser fra konfirmantuka i Hemsedal, tur til London, servering på julefest for rusmisbrukere og fra undervisningen på Frelsesarmeen. Beate Holm-Hansen og Christine Lindseth Christensen foretok overhøring av konfirmantene og de svarte flott på spørsmål om Frelsesarmeen og om Frelsesarmeens trosartikler. Kristian Nygård hadde andakt og major Dan Storck ba velsignelsene over hver enkelt konfirmant.

 

Flotte tilbakemeldingene fra foreldre

 

En pappa:

“Jeg vil takke for en kjempefin konfirmasjonsgudstjeneste. Alle i vårt selskap kommenterte på at det var en veldig fin gudstjeneste! Dere klarte å få dette til å bli en morsom, interessant og underholdende stund som vil bli husket. Både presentasjoner, video, quiz og morsomme kommentarer underveis og musikkinnslag. Og den høytidelige seremonien mot slutten gjorde at både konfirmanter og gjester senket skuldrene og hadde det veldig fint! Og det første lillesøsteren til Mathias sa da vi kom ut av kirken var: "Jeg vil også konfirmere meg her".”

 

En mamma:

“Konfirmasjonsgudstjenesten er den vakreste, mest rørende og ikke minst mest morsomme jeg noensinne har vært med på.”

 

En mamma:

“Tusen takk for den flotte konfirmasjonstiden dere har bidratt til at Andrea og resten av gjengen har hatt. Det har vært en minnerik tid som jeg vet har satt varige spor på mange områder (pt leses bibelen på senga!) Jeg synes konfirmasjonsgudstjenesten var en flott opplevelse med en god blanding av alvor, latter og rørende ord og begivenheter.“