a123

Ny soldat i Tønsberg

Elias Eriksen er ny soldat i Tønsberg korps.

Ny soldat i Tønsberg
Elias Eriksen er ny soldat i Tønsberg korps. Her sammen med kommandør Vibeke Krommenhoek som talte på innvielsesmøtet. Foto: Kjell-Richard Landaasen

Elias Eriksen er fjerde generasjon i Frelsesarmeen og ble innvidd som soldat i Tønsberg korps 15. mars. Det var Helge Østergreen, korpsleder i Tønsberg, som stod for innvielsen. Kommandør Vibeke Krommenhoek talte.

Jeg ble kjent med Frelsesarmeen fordi jeg er født her. Farmoren min fra Island kom til Norge på grunn av FA, og møtte farfar på FA i Tønsberg. Resten er historie.

– Jeg har blitt soldat fordi jeg føler jeg hører til i Frelsesarmeen. Ikke bare fordi jeg er født her, men også fordi jeg er stor tilhenger av såkalt "kristendom i praksis" – og det må jo kunne sies å være Frelsesarmeen i et nøtteskall, sier Elias Eriksen som har vært med i Frelsesarmeen hele livet.

– Jeg spiller piano på møtene, og er stort sett med på alle møter vi har hver uke. Dessuten er jeg med i Scala barnegrupper, som startet sist høst. Vi møtes hver tirsdag. Jeg synger også i gospelkoret Tehillah. Dessuten har jeg vært konfirmant i Frelsesarmeen, og deltatt på ulike leirer og arrangementer, sier han.