a123

Nyttårskonferanse på Jeløya

Nyttårskonferanse på Jeløya
Foto: Friederike Bach

Over 200 ungdommer og ledere var samlet til konferanse på Jeløya.

Lite nattesøvn gjorde at det var mange trøtte fjes som forlot Jeløya 1. nyttårsdag. Den skandinaviske konferansen Reflect startet 29. desember og samlet over 200 ungdommer og ledere. De fire dagene inneholdt møter, seminarer og ulike aktiviteter.

Nyttårskonferanse på Jeløya

- Tanken er at det ikke bare skal være en leir, men at det også skal være undervisning og utrustning, sier prosjektarbeider for FAbu, Nína Kristín Óskarsdóttir. Hun opplevde konferansen som innholdsrik, med mye læring og godt fellesskap.

Nyttårskonferansen arrangeres annet hvert år i Sverige og Norge. Det har vært en økning i antall deltagere og i år var pågangen så stor at det måtte opprettes venteliste.

- Vi var 204 under nyttårsmiddagen, flere hadde vi ikke kapasitet til. Det var folk både fra Sverige, Danmark og Norge. Noen få fra Nederland hadde også tatt turen, forteller Óskarsdóttir.

Nyttårskonferanse på Jeløya Under middagen ble det holdt taler og leker rundt bordene. Kvelden fortsatte med showkveld, der deltagerne entret scenen med blant annet klassisk musikk og svensk dans.

Nyttårsaften ble det også holdt praise-party.

- Flere ble frelst, det var en fin kveld. Gud var absolutt til stede, avslutter Óskarsdóttir.