a123

Opptrer på Boundless 2015

Opptrer på Boundless 2015

Mannsambandet entrer scenen i London neste sommer.


- Dette er veldig spennende! Vi har jo drømt om å få være med og vi har jo snakket om det innad i gruppa. Nå kom invitasjonen og det var veldig morsomt, sier Frank Gjeruldsen i Mannssambandet.

Under neste års internasjonale kongress «Boundless 2015» skal Mannssambandet i likhet med andre musikkgrupper fra hele verden opptre under Frelsesarmeens 150 års-feiring.

Gruppa som startet opp i 1995, har siden den gang reist rundt for å opptre både i Norge og i andre deler av verden. De har i tillegg til mange europeiske land besøkt USA, Australia, Singapore og Sør-Afrika.

 

Dobbel jubileumsfeiring

Nå ser de fram til å kunne opptre for de 20 000 som er ventet til The O2 Arena i juli neste år.

 - Vi har aldri stått på scenen foran så mange før. I tillegg feirer vi jo 20 år til neste år, så det blir en bra jubileumsfeiring, sier Frank Gjeruldsen.

Mannsambandet har et variert repertoar som spenner over både rock, pop, gospel, ballader og nyarrangerte tradisjonelle sanger. Hva de skal opptre med i London neste år er enda ikke bestemt.

- Nei, vi vet ikke så mye om opplegget enda, sier Gjeruldsen som forteller at hele gjengen, i alt 12 medlemmer inkludert musikere, planlegger å reise over.

 

Mannssambandet reiser også i sommer utenlands for å opptre. Turen går til USA og et stort Frelsesarmeé arrangement, Camp Meetings på Orchard Beach i Maine.