a123

Others med 17. mai-flagg

Others med 17. mai-flagg

Kjøp håndlaget flagg fra Kenya til 17. mai ‒ det gir viktig livsgrunnlag for mennesker i fattige områder i Kenya.

17. mai-flagget kan kjøpes i alle Feel-butikker i landet og på others.no

Others, Frelsesarmeens etiske handelskonsept, handler om å skape inntektsmuligheter for mennesker som ellers ville stått bakerst i køen til arbeidsmarkedet. Others sysselsetter i dag rundt 1500 mennesker i Bangladesh, Kenya, Pakistan og Moldova. Alle våre produsenter er rekruttert gjennom Frelsesarmeens lokale sosiale arbeid – det være seg prosjekter for økonomisk utvikling i slumområder, arbeid med kvinnegrupper på landsbygda, eller prosjekter for rehabilitering av prostituerte kvinner og ofre for menneskehandel.

17. mai-flagget er håndlaget i Kenya, av kvinnegrupper på landsbygda og i fattige byområder. Kvinnene forteller at inntekten de får fra arbeidet går til mat på bordet, husleie, og nødvendige medisiner. I tillegg brukes overskuddet til langsiktige investeringer, slik som husdyr som kan gi en tilleggsinntekt, og – aller viktigst for de fleste – en god utdanning for barna.

Utover selve inntektene, er felleskapet som skapes mellom produsentene en viktig gevinst. Det samme er selvtilliten som kommer fra å tjene egne penger.

Vi er veldig glade for at vi nå får Feel med på laget – takk for at dere er med på å muliggjøre et viktig arbeid!