a123

Others to the People!

Others to the People!

Mange hadde hjerte for Others under to vellykkede salgsstunt en helg i advent.

Første lørdag i desember var det Others-dag på Kjøpesenteret M44 på Bryne. Engler, julekrybber, kurver og hjerter gikk unna som varme hveteboller. Et eget team av juniorselgere solgte ekte varme hveteboller til inntekt for Others og delte ut info om konseptet blant kundene rundt på senteret.

Dagen etter rigget Others opp et utsalg i Stavanger konserthus under Frelsesarmeens julekonsert, og julevarene var en hit også blant konsertpublikummet.

Omsetningen på over 50.000,- bare på de to dagene er et flott bidrag til det videre arbeidet med Others.

Det er viktig for Others å formidle til kundene at man kjøper mer enn en en unik vare, man kjøper varer med en tilleggsverdi i form av en god historie; den at man gir andre mennesker håp og muligheter til et bedre liv.

Tanken bak Others er like aktuell i dag som den gang William Booth sendte et juletelegram for inspirasjon og retning til Frelsesarmeen verden rundt,

Telegrammet besto av ett eneste ord; "Others". Dem er det vi arbeider for. Salg i FA-regi av varer fra Others skjer fra nettbutikken Others.no, og fra Others-salgsvegger på korpsene i Stavanger, Kongsvinger og i Templet i Oslo.

Others to the People!

 

Others to the People!

 

Others to the People!

 

Others to the People!