a123

Radio-aktiv

Ukas FA-fjes kan du lytte til på NRK P1 førstkommende søndag.

Navn: Irene Bjørnhild Mathisen

Stilling: Assisterende korpsleder i Templet korps

Aktuell med: Radiogudstjeneste på NRK P1 søndag 22. mai kl. 11

 

Radio-aktiv

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Jeg ble kjent med Frelsesarmeen i Skien gjennom speideren og ungdomskor. Og flere av de som var ledere da, var gode forbilder for oss unger. Så Frelsesarmeen er i dag min menighet, mitt tjenestested som offiser og der jeg hviler i verdigrunnlaget, som sier at alle mennesker er like verdifulle fordi vi er skapt av Gud.

 

Hva er en god dag på jobben?

Det er når jeg kan få møte mennesker av alle slag og i alle faser i livene sine. Og ikke minst å få «henge» på kjøkkenbenken og skravle med damene som ordner til for Hjemforbundet vårt.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

Konfirmasjon, åpent for alle! Jeg ønsker å slå ett slag for de ungdommene som selv føler at de ikke passer helt inn i de etablerte formene samfunnet har til f.eks konfirmasjon. Mange ønsker å konfirmere seg, og vi har ett rikt og godt variert tilbud som rommer alle som ønsker det hos oss.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Jeg klarer meg ikke uten glade farger og en god latter.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Så mye som mulig med gode naturopplevelser, og i år er det Rallarveien og Besseggen som står for tur. Gode bøker og håndarbeid.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Det er mye å glede seg til fremover. Førstkommende søndag den 22. mai skal Templet atter en gang ha direkteoverført radiogudstjeneste. Utrolig flott å få være med å formidle Frelsesarmeens allsidighet ut via radioen, videre skal vi ha fokus den siste uka i mai, at evangeliet er gratis, og vi står i morgenrushet og delet ut kaffe og boller, samt har masse andre aktiviteter den uka, med avsluttende utegudstjeneste og barnevelsignelse. Så skal vi en gjeng gå turen «jentene på kyststien» i Stavern, felleskapsdag, Tur til Peer Gynt spelet på Gålå, kulturnatt i Oslo i september, og masse masse mere spennende utover. Her er det bare å henge på i svingene. Templets gode samarbeid med Regnbuen barnehage og Fagerborg, en boenhet for brukere i aktiv rus, er også alltid noe å glede seg over!!

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem. 

Markerer 125 år i hele mai

-Onsdag, det var en fin dag!

Brennende engasjert for gatefotball

Full av inntrykk

- Søk du også!

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!