a123

Søker prosjektleder

Søker prosjektleder
Frelsesarmeens velferdssenter i Hincesti i Moldova tilbyr mat til barn, eldre og hjemløse. Dette er en del av prosjektarbeidet Frelsesarmeen driver i Øst-Europa. Foto: Mari Sandbakk

Frelsesarmeen er på jakt etter en prosjektleder som kan koordinere Frelsesarmeens prosjekter i Romania, Moldova, Ukraina og Georgia.

I januar får prosjektoffiser nye oppgaver i administrasjonen, dermed er det behov for noen som kan overta dette ansvaret.

Er du en person som har gode engelskkunnskaper og har utvikling – eller sosialfaglig utdanning, noe erfaring med regnskap, prosjektoppfølging og evaluering - da er dette kanskje noe for deg!

Vi søker etter en person som er villig til å ta et to års engasjement i Øst Europa, med koordinerings ansvar for Frelsesarmeens prosjekter i Romania, Moldova, Ukraina og Georgia. Hovedkontoret ligger i Chisinau, Moldova. Arbeidsspråket er engelsk. Det holdes jevnlig kontakt med distriktskontorene i alle fire landene, med giverland og med Frelsesarmeens internasjonale hovedkontor i London.

Vi kan tilby et stimulerende og interessant arbeidsmiljø, opplæring på stedet, spennende utfordringer og nye erfaringer som vil være en god investering for framtidige jobbmuligheter. Bosted i Chisinau. Lønn etter moldovske satser, som vil si at du kan klare deg godt, men ikke mer.

Engasjementet er ledig fra 8. januar, eller så fort som mulig.

Visum er ikke nødvendig i noen av de landene vi arbeider i.

Ta gjerne kontakt på mail

EET_leadership@eet.salvationarmy.org

Projects_EET@salvationarmy.org