a123

Sett, lest og hørt om VM - oppdatert onsdag

Sett, lest og hørt om VM - oppdatert onsdag

Det har vært mange oppslag om Homeless World Cup i norsk og utenlandsk presse. Nedenfor har vi samlet noe av det du kan ha sett, lest eller hørt på aviser og nettsteder, i radio og TV.

Månedens bilde i VG - er et bilde de tok av landslagspiller André i forbindelse med et intervju gjort før VM. Onsdag har Dagbladet Pluss (krever abonnement) intervju med Jostein

Gaute er intervjuet av HomelessWorldCup, og det er kommandøren også. De har også skrevet en sak om Others og nøkkelbåndene de har laget til Homeless World Cup.

På søndag var det to innslag på P4 mellom kl. 11 og 12, og på NRKs Sportsrevyen var det intervju med Trond samme kveld (innslag nr. 7). Han er tidligere spiller på landslaget og nå trener.

Kongehuset har lagt ut denne saken om Homeless World Cup.

Dagbladet har skrevet flere saker, fra åpningen, en lederartikkel og et intervju med André fra det norske laget. Dagsavisen har også intervjuet André.

VG hadde et stort oppslag i forkant av VM, 7 sider + forsiden. De intervjuet Renate, André, Ken og hans bror Henning. Har du VG+ kan du lese den her.

NRK Nitimen intervjuet landslagsspiller Ken under åpningsparaden, innslaget som ble sendt onsdag 30.august kan du høre her (Klikk på Vis mer og velg innslag 11 og 12).

NRK Dagsrevyen var også til stede første dag av mesterskapet og hadde besøk av Marita fra det norske damelandslaget i studio. (Klikk Vis mer og velg innslag 11 og 12).

NRK Vestfold har intervjuet Ken og saken er delt av NRK nasjonalt. NRK Østlandssendingen dekket åpningsdagen med flere innslag på radio og TV, det samme gjorde NRK Dagsnytt. NRK Rogaland intervjuet de lokale spilerne før avreise. RadioMetro har også hatt et lengere innslag og intervju om Homeless World Cup.

Aftenposten har intervjuet Marita. (Intervjuet er også publisert i Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende, Adresseavisen, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke og iTromsø).

Stavanger Aftenblad har i tillegg intervjuet ekteparet Sibel og Obsa som begge representerer Norge i VM. De lagde også en sak om sykkelgruppa til Friskt Alternativ (Frelsesarmeens rusomsorg) i Stavanger, som syklet fra Stavanger til Oslo for å delta i åpningsparaden og se de første kampene til Norge i VM.

Budstikka har intervjuet Bettina. Tønsberg Blad har intervjuet Norges fantastiske målvakt Karoline. Klar Tale har skrevet denne saken. Hva Bodø Nu skriver kan du lese her. Norge Idag har lagt ut denne saken. Ringerikes Blad har også intervjuet Bettina. Smaalenenes avis har snakket med June og Gaute. Fredrikstad Blad har intervju med René. Noen av sakene krever abonnement for å lese. Det er også flere saker som kun er publisert i papiraviser.

Fretexmagasinet har 6 sider - Krigsropet har et helt nummer. Ellers kan vi nevne at Nationen, Vårt Land, NTB, KPK, NRK P2 Nyhetsmorgen, NRK Tegnspråknytt har lagd større eller mindre saker. 

I sosiale medier flommer det selvsagt over av bilder, videoer, kommentarer og likes.

Husk å følge oss på Facebook "Frelsesarmeens gatefotball" og se programmene fra vårt eget tv studio. Du kan også lese mer om mesterskapet på homelessworldcup sin hjemmeside.

Oversikt over Frelsesarmeens egne nettsaker finner du her og her.