a123

Sommer på Jeløy

Også i år blir det mulig å leie rom på Jeløy i juli.

 

Sommer på Jeløy
Foto: Laddawan Thelin

Jeløy ressurssenter er et populært sted for festivaler og leirer i sommermånedene. Men et par uker i juli har også enkeltpersoner og familier muligheten til å leie rom her. Fra 15.- 28. juli vil det være mulig å leie rom i folkehøyskolens forholdsvis nyoppussede internater (ferdig høsten 2009). Vi har 66 rom i varierende størrelser tilgjengelig denne perioden. Internathusene har to etasjer. I hver etasje er det kjøkken med mulighet for matlaging og det er tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i et eget vaskerom.

 

Kort vei til "alt"

Jeløy ressurssenter ligger idyllisk til på Jeløya ved Moss. Det er gå avstand til flere strender. Det tar ca en halv time å gå langs stranden til Alby gård og galleri F15. Og legger man på 10 min så er man på Røed Gård, et senter for kultur- og brukskunst. Galleri Varden er også verd et besøk.

Tusenfryd er ca 30 min unna, en tur til Svinesund tar ca 45 min og kjører du i ca 3 timer er du i Gøteborg og en tur til Oslo tar 50 min. De andre Østfoldbyene når du i løpet av 40 - 60 min, og det tar knappe 15 min å komme seg til Rygge Lufthavn. Moss er en koselig sommerby. For den som liker dykking, kiting, windsurfing, kajakkpadling, fisking osv. har Moss flotte områder for det både i Oslofjorden og i Vansjø, og en av Norges flotteste 18-hulls golfbaner (Evje) er ca 15 min unna.

 

Priser:

Rom

Pr døgn

Pr uke

Enkelt 375/425 1500/1650
Dobbelt 575 2150

Ta kontakt:  post@jeloy.fhs.no eller tlf 69 91 10 70