a123

Sommeruke for seniorer

I idylliske omgivelser på Jeløy inviterer Frelsesarmeens seniorarbeid til flotte dager 23.–28. juli.

Velkommen til Sommeruka for seniorer på Jeløy 23.–28. juli 2018!

Dette blir ei flott uke der man kan velge å gjøre noe fra tidlig til sent, eller man kan nyte rolige sommerdager. Jeløy ligger i vakre omgivelser, med mange muligheter, til lands og til vanns, på vårt eget område, i Moss og i nærområdene ellers.

Program
Hver dag starter med en god morgensamling før det blir foredrag med ulike tema innenfor Frelsesarmeen, helse, bibel, trosliv m.m.
Det blir også gode gudstjenestesamlinger med ulike bidragsytere fra Frelsesarmeens egne rekker både med forkynnelse, foredrag, sang og musikk.
I tillegg blir det konserter med Sveinung Hølmebakk og med Rune Larsen med band.
«På grensen til allsang» er også et av de mange tilbudene.
Onsdag blir det omvisning og festmiddag på Oscarsborg. Der har vi med oss Anne Persdotter Flugstad som forteller og synger.
Spabehandling blir et tilbudene én av dagene, og det blir tur til Alby hvor vi kan besøke Galleri F15. Her byr vi på kaffe og den deilige Albykringla.

Frelsesarmeens ressurssenter har mange tilbud for den som vil holde seg i aktivitet: frisbeegolf, sandvolleyball, gymsal, ballbinge, pentaque og utesjakk. I tillegg låner de ut sykler og kanoer.

Påmeldingsfristen er 15. juni. Trykk her for mer informasjon og påmelding.

E-post: senior@frelsesarmeen.no. Telefon: 22 99 85 67.
Arrangør: Frelsesarmeens seniorarbeid.

Arrangementskomite: Britt Løve, Heidi Milde (Frelsesarmeens eldreomsorg), Ole Andreas Westby, Karstein Kristiansen, og Gro Merete Berg (Frelsesarmeens seniorarbeid).