a123

Stående applaus til STOMP

Last night of the cadets ble en fin musikalsk feiring av kadettene. Stedets rytme-opptreden med koster, bilfelger og søppeltraller skapte spontane gledesutbrudd i salen. Se video!

Stående applaus til STOMP
Frelsesarmeen Stedet skapte god stemning med sitt STOMP-innslag. Foto: Ranveig Nordgaard

 

Det var duket for festaften da de nye offiserene i Frelsesarmeen skulle feires i Filadelfiakirken fredag. For første gang ble det arrangert fest kvelden før innvielsesmøte, der kadettene ble ordinert til offiserer. 

Konferansierene Knut Haugsvær og Andrew Hannevik guidet oss gjennom to timer med musikalske opplevelser og noen overraskelser. En av dem var opptredenen til Frelsesarmeen Stedet, rusavhengiges eget aktivitetstilbud. Med traller fra Jobben og annet slagverk skapte de god stemning i salen med sin STOMP-opptreden. Territorialt Hornorkester (FTH) hev seg med på den siste biten, til stor jubel fra publikum.

 

Får du ikke opp video av Stedets STOMP-opptreden? Se her!

You need Adobe Flash and Javascript to view this file

Mange musikalske godbiter

Stående applaus til STOMP
Tabita Størksen sjarmerte med sin opptreden fredag.

Territorialt Hornorkester, under ledelse av Espen Ødegaard, var med hele kvelden. Under et av stykkene, annonsert som "The Lord is King", kom Tabita Størksen inn og "avbrøt" dirigenten. Det hele ble en morsom seanse, der Størksen tok over showet og fikk med seg hornorkesteret på "Solo Secondo". Også et sammensatt gospelkor, under ledelse av Tone Ødegaard, deltok med flere sanger i løpet av kvelden.

 

Mannsambandet, som snart setter kursen mot London og den internasjonale kongressen Boundless, bidro med tre sanger. Kvelden inneholdt også to flotte piano-stykker. Først ut var Anne-Lene Rondestveit Mabada som spilte Klaverkonsert i a-moll av Edvard Grieg, sammen med Territorialt Hornorkester. Signe Marie Veshovda spilte "Christ is the answer", også i samspill med hornorkesteret. Under den siste framføringen dirigerte Per Erik Petersen.

Kvelden ble avsluttet med sang og musikk av kadettene, gospelkoret og FTH, der noen av kadettene delte vitnesbyrd.