a123

Stolt av å være en del av Frelsesarmeen

‒ Det blir ikke jul før en har tatt noen vakter ved gryta.

Navn: Ann Torill Mykkelgård

Ann Torill Mykkelgård
Butikkleder

Stilling: Butikkleder, Fretex i Tønsberg 

Aktuell med: Julegryta i Tønsberg  

 

Stolt av å være en del av Frelsesarmeen

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Først og fremst er det eier av Fretex hvor jeg jobber, men også jobb. Fretex-butikken i Tønsberg samarbeider med Frelsesarmeens rusomsorg, vi har felles lokaler og er kollegaer. Men Frelsesarmeen er vel mest RAUSHET, jeg er stolt over å være en del av Frelsesarmeen i Tønsberg.

 

Hva er en god dag på jobben?

Full fart, blide og fornøyde medarbeidere og kunder! Og så driver vi jo butikk, så klingende mynt i kassa er tipptopp.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

Vi har nettopp vært på forsida i lokalavisen, fordi det har vært en stor suksess med flytting av lokaler og samarbeid Fretex/Frelsesarmeens rusomsorg! Så da får vi håpe at det også skjer neste år. Og evt at også i år blir det rekord i innsamlingen ved grytene i Tønsberg/Nøtterøy.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Godt humør!!!

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Er privatsjåfør for ungene (som mange andre foreldre), liker å strikke, være med gode venner.

 

Hva gleder du deg mest til fremover? 

Det gleder meg at befolkninga i Tønsberg og Nøtterøy vil investere litt av tida si for å stå grytevakter ved de 3 grytene vi har i nærområdet. Jeg tar også selv noen vakter ved gryta på Tønsberg Torv. Da treffer jeg kjente som slår av en prat, får frisk luft i løpet av en travel arbeidsdag i butikken. Det blir ikke jul før en har tatt noen vakter ved gryta. I butikken er det travelt for tida! Vi har mange kunder som handler julepynt, juleantrekk og andre varer i denne førjulstida. Og så skal vi snart ha julebord, spise god mat for så å gå på Frelsesarmeens Julekonsert i Tønsberg Domkirke. Vi er jo så heldige at Frelsesarmeen i Tønsberg har gitt byen en egen julesang, som også skal fremføres i kirka denne kvelden. Gleder meg veldig til jul, samle alle ungene og bare ta livet med ro og slappe av, spise god mat og bare kose oss! Eldste datter er i militæret og kommer hjem til jul, så da gleder mammahjertet seg litt ekstra.

 

Lytt til julesangen fra Frelsesarmeen i Tønsberg her! 

 

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem:

Gleder seg til søndag!

Julegrytesesongen er rett rundt hjørnet!

Ukas FA-fjes på en onsdag?!

Glad for samarbeid på tvers av arbeidsområder

Jeg heier på taperen, uansett!

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!