a123

Takker alle frivillige

Takker alle frivillige
Amanda Skåle er en av de mange frivillige i Frelsesarmeen. Her fra matutdeling i Sarpsborg korps tidligere i år. Foto: Silje Eide

Den internasjonale dagen for frivillig arbeid markeres i dag. Wibecke Aasnæs, frivillighetskonsulent i Frelsesarmeen, ønsker å takke alle frivillige i Frelsesarmeen.

– De frivillige betyr enormt mye. Både på små og store steder er de frivillige helt avgjørende for aktiviteten, sier Wibecke Aasnæs, frivillighetskonsulent i Frelsesarmeen.

Internasjonal dag for frivillig arbeid markeres 5. desember. Dagen skal vise fram den viktige innsatsen frivillige bidrar med hver dag gjennom individuell innsats, initiativer i lokalsamfunnet og frivillige organisasjoner for å stimulere til enda mer frivillig aktivitet.

I Frelsesarmeen er det flere tusen frivillige som hver uke gjør en stor innsats rundt omkring i landet. Speider-arbeid, møtevirksomhet, grupper for voksne og eldre, aktiviteter for barn og unge, matutdeling og besøksvenn er noen av tiltakene der frivillige deltar.

– Jeg er takknemlig for at det er så mange som vil være frivillig, både på korpsene og i sosial-tjenesten. Så tusen takk skal dere ha, avslutter Wibecke Aasnæs.