a123

To Dynamo-team

To Dynamo-team
Tommy og Marie Marti Høgset skal lede Dynamo Basecamp i Rauma kommune. Foto: Lars Kristian Singelstad

Fra i høst blir det to ungdomsteam i regi av Frelsesarmeen – ett på Åndalsnes i Romsdal og ett i Akureyri på Island. Søk her!

Send inn søknad her!

På Åndalsnes er det Marie og Tommy Marti Høgset som skal lede teamet. De flytter til Åndalsnes i sommer for å restarte Frelsesarmeen på stedet.

– Dette tror jeg blir veldig bra. Vi ønsker at teamet skal være en velsignelse i nærmiljøet og vi håper disippeltreningen vil gjøre deltagerne bevisst på hvordan man kan leve som kristen på en relevant måte, sier Marie Marti Høgset.

 

Variert og innholdsrikt år

Dynamo er for unge voksne mellom 18 og 25 år. Teamet vil bo på korpset og innholdet er variert. To av målene er personlig vekst og større bevissthet rundt sin tro. I tillegg til undervisning vil deltagerne ha praksis i Frelsesarmeens sosialtjeneste og engasjere seg i lokalsamfunnet.

Marie vet allerede om noen som er interessert i å søke. Hun er sikker på at det blir et spennende år.

– Rauma kommune har vakker natur, noe vi kommer til å benytte oss av. Jeg tror også det er en fordel at vi er på et mindre sted, da kan det være enklere å se resultater av det arbeidet vi gjør.

Teamet vil delta på flere FAbU-arrangementer i løpet av året. Hver av team-deltagerne vil også få oppfølging av en mentor.

 

Dynamo Island

I løpet av et år i Dynamo Island vil du lære å bli en bedre leder, bli styrket i din tro, møte nye mennesker, lære et nytt språk og besøke flere steder på Island og Færøyene. Det er Herdis Helgadottir som skal lede teamet.

– Jeg ser fram til å se folk bli bedre kjent med Gud, seg selv, Frelsesarmeen og andre mennesker. Jeg er også veldig glad i landet mitt, hjemmebyen min og språket mitt og gleder meg til å få vise de unge menneskerne litt av vakre Island og lære dem islandsk, sier hun.

Mer informasjon om begge teamene finner du her.