a123

Trives best med joggeskoene på

I kveld er det kulturnatt i Oslo, med 150 arenaer for byens kulturarrangører. Èn av dem befinner seg under et rødt telt med et hvitt skjold. Ukas FA-fjes gleder seg til en arbeidsdag ute blant mennesker, med gode samtaler og litt ballspill.

Navn: Peter Eide

Trives best med joggeskoene på

Idretts- og nærmiljøarbeider i Templet korps

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er mye for meg! Gjennom Frelsesarmeen kan jeg gjøre en utadrettet tjeneste i nærmiljøet - og til og med få betalt for det. Dessuten er det mitt åndelige hjem. Det er her jeg har vokst opp, og det er her jeg møtte min fantastiske kone :)

 

Hva er en god dag på jobben for deg?

En dag med litt tull og litt alvor, og mye innhold. En dag med få møter innendørs, men desto flere møter med mennesker ute. 

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen med hva du ville, hva skulle det vært?

En forside som formidlet at kristentroen er for alle! Den er for de som sliter, men vel så mye for de som tilsynelatende har alt de trenger. Troen er noe alle kan bygge livet på - også de som i utgangspunktet virker lykkelige.  

 

Hva klarer du deg ikke uten i løpet av en dag?

En god klem fra toåringen vår, gode samtaler med litt forskjellige mennesker, og litt aktivitet.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Familie, aktiviteter, sport, god mat, tv-serier og mennesker.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Akkurat nå gleder jeg meg til fredag og Kulturnatt. Da er det mye som skjer. Vi skal servere kaffe og sveler, by på god live-musikk og vise sterke bilder i fotoutstillingen: Oslo sett gjennom Frelsesarmeens øyne. Men aller mest gleder jeg meg nok til showkampen i fotballbingen. Der skal Frelsesarmeens beste 9-åringer møte 1. divisjonsspillere fra Bærum Sportsklubb. 

 

 

Gikk du glipp av forrige Ukas FA-fjes? Her er de siste fem.

Ønsker å trygge gode fellesskap

Kjemper for barn og varme føtter

Til Vadsø med en brennende tro eg et enormt engasjement

Feirer sommeren med brass og bram

Med fotball som livreddende redskap

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!