a123

Velsignet mai

Velsignet mai

I løpet av helgen har det kommet meldinger om store velsignelser over hele landet. Mange av våre korps (menigheter) er på facebook. Se hva som skjer lokalt der du bor, og kom gjerne på våre arrangement.

Kongsvinger korps (menighet) fikk søndag ønske syv nye soldater og tilhørige velkommen. I Moss måtte de ha to konfirmasjonsgudstjenester for å få plass til de 17 konfirmantenes familie og venner. Mandal korps kunne ønske åtte nye tilhørige velkommen på søndag og der arrangerte de også stort MC treff på lørdag i samarbeid med SAMM (Salvation Army Motorcycle Ministry). I Ladegården i Bergen var det konfirmasjon for fire denne helgen, og der var det også soldatinnvielse for en uke siden.

Solheimsviken i Bergen hadde fem konfirmanter og i Stavanger korps var det åtte. Lillehammer feiret konfirmasjon for sine fire konfirmanter på lørdag. Templet korps i Oslo feiret konfirmasjon allerede for en uke siden, men denne søndagen ble fire jenter innvidd til juniorsoldater på familiegudstjenesten. Måløy korps hadde ti konfirmanter og gjennomførte to konfirmasjonsgudstjenester for en uke siden. Egersund, Sandnes og Kristiansand er også blant korpsene som allerede har hatt konfirmasjonsgudstjenester. Mange andre steder blir det konfirmasjon ved Frelsesarmeens korps (menigheter) senere i mai.

Bodø, Harstad, Stokmarknes og Svolvær hadde i helgen besøk av kommandørene Vibeke og Dick Krommenhoek. Sammen med deltakerne i årets Polarteam, talte, sang og spilte de til stor velsignelse. Førstkommende søndag blir det soldatinnvielse for to av polarteamets medlemmer i Vardø korps. Samme helg deltar kommandørene Krommenhoek på jubileumsfeiring og pinsestevne i Farsund.

Hornorkestere på tur

Oslo 3. korps hornorkester besøkte København i helgen. Der deltok de blant annet på den store felleskristelige satsingen "Himmelske Dage". 3.korps bidro med sang og musikk på gudstjenester, konserter, friluftskonserter, redesign-moteshow og marsj. De spilte også konsert i en fullsatt Vor Frue Kirke til stor glede og velsignelse (bilde).

Velsignet mai

Templet Hornorkester reiste også sørover, men holdt seg innenfor landets grenser. Kristiansand, Farsund, Vanse og Eiken ble besøkt og der deltok Templet med utekonserter, marsj, kirkekonserter og gudstjeneste.

Kristi Himmelfartsdag, deltok en gruppe musikanter fra Haugesund på møte i Sauda.

Ønsker du å vite mer om konfirmasjon i Frelsesarmeen kan du klikke her.

Her kan du lese mer om hva det vil si å være soldat i Frelsesarmeen. Hva det vil si å være tilhørig, blir forklart her. Uavhengig av om du er soldat eller tilhørig, kan du bli medlem i trossamfunnet Frelsesarmeen.