a123

Vi kan vinne

Vi kan vinne
Foto: Frelsesarmeen

I mars mobiliserer Frelsesarmeen krefter.

– Det er fantastisk å se barn og unge, som ellers ikke har råd eller initiativ til å delta på turer eller opplevelser, kose seg i hyggelige og trygge omgivelser. Og vi kunne ønske at vi kunne gjøre litt mer. Nå har vi sjansen!

Ikke krevende

Bente Vaage, prosjektleder for Frelsesarmeens aktivitetskort, frir til Frelsesarmeens tropper.

- Ett minutt. Det er alt som trengs, sier Vaage.

Hun forteller om aksjonen "Bidra litt" i regi av Gjensidigestiftelsen. I hele 2013 nomineres ulike kandidater hver måned, der publikum bestemmer hvilket prosjekt som skal motta en premie på 10.000 kr. Og i mars har Slumstasjonen i Oslo mulighet til å motta premiepotten. 

- Stem på Slumstasjonen ved å gå inn her og avgi dine poeng. Enklere blir det ikke.

Vi kan vinne
Bente Vaage Foto: Silje Gjeruldsen

Målrettet

- På Slumstasjonen i Oslo møter vi mange barn, unge og deres familier som ikke har mulighet til å delta på den sosiale arena på lik linje med andre.

Hvordan Frelsesarmeens slumstasjon ønker å forvalte den eventuelle premiepotten er derfor allerede planlagt, men fremdeles litt hemmelig. Bente Vaage kan imidlertid avsløre at det blir tur i løpet av våren. 

- Turene vi har arrangert tidligere har vært viktige og verdifulle for våre deltakere. Og behovet er stort. Bli derfor med å bidra litt!

 

Det nytter

Gjensidigestiftelsen har tidligere i år nominert flere prosjekter i Frelsesarmeen og en av de som vant konkurransen var "Sammen nettverksenter" som arbeider ut fra Grønland korps. Et tydelig vitnesbyrd om at det nytter å engasjere seg hvis vi alle bidrar litt hver.