a123

Vil bygge korps for nye generasjoner

- En god dag på jobben er når jeg får lov å gi noen et glimt av Gud og vise hva han kan bety for dem i deres liv.

Vil bygge korps for nye generasjoner

Navn: Hilde Ørsnes

Stilling: Korpsleder for Kristiansand korps

Aktuell med: Drømmer og visjoner for korpset

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Det er min kirke og menighet, mitt åndelige hjem og min arbeidsplass/arbeidsgiver. Det er der jeg har mitt fellesskap i møte med både mennesker og Gud.

 

Hva er en god dag på jobben?

En god dag på jobben er når jeg får møte mennesker som jeg får lov å vandre sammen med. Når jeg får lov å gi noen et glimt av Gud og vise hva han kan bety for dem i deres liv. Når uløste oppgaver faller på plass blir det også en god dag. En god dag på jobben er også fylt med humor og glede!

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

"Frelsesarmeen i Kristiansand bygger for nye generasjoner". Dette har vært korpsets mange års ønske og behov, og vi håper at vi snart kommer dit at dette blir en realitet.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

En god kopp kaffe, en god latter, medmennesker og åndelig påfyll. Må vel innrømme at mobilen er viktig for å holde seg oppdatert på mail og andre ting - men deilig når man klarer å "ta fri".

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Familie og venner er en viktig ingrediens. Ellers så er en god engelsk krimfilm og strikketøy god avslapning. Ut på tur og fellesskap med gode venner er også viktig for meg. 

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Akkurat nå gleder jeg meg til å se Svein Tindberg og Bjørn Eidsvåg`s forestilling "Etterlyst Jesus" i høst. Ellers er høsten fylt med inspirasjonshelg for kvinner i Vestre divisjon, bibelhelg på korpset og ellers mange andre spennende ting som skjer lokalt. Londontur sent i høst med julekonsert, blir også noe å se fram til.

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem. 

 

Fersk i Frelsesarmeen

Full rulle

Et helt spesielt møte

En uke fylt med ferie

Gleder seg til å stå på scenen i Spektrum

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!