a123

Informasjon til barn

Informasjon til barn

Hei! Skal du snart til Hegglia for å ha samvær? Eller kanskje du allerede har vært her og kjenner oss litt? Vi har skrevet ned noen ord til deg om hva vi er her for, litt om følelser man kanskje kjenner på rundt det å ha samvær og litt om hva vi kan holde på med på Hegglia.

Vi på Hegglia
«Vi» og «oss» er vi som jobber med samvær her på Hegglia. Vår aller viktigste oppgave er å ivareta deg mens du er på Hegglia. Vi er her for deg! Hvis du vil snakke med oss rundt det som skjer mens du er på Hegglia, så kan du ringe, sende en tekstmelding eller en mail. Kanskje du har en voksen som du gir beskjed til om det du ønsker vi skal vite. Alt er helt greit!

Tanker og følelser
Om dette er første gangen du skal til Hegglia for å ha samvær, eller om du allerede har vært her en eller flere ganger, så kan det være du har noen spørsmål om det som skal skje i samværet. Kanskje kjenner du på mange forskjellige følelser også? Om det er mamma, pappa, besteforeldre eller søsken du skal møte, så kan det være du kjenner på følelser som glede og spenning? Kanskje du kjenner deg oppspilt eller nervøs? Kanskje det er noe du gruer deg litt for også? Det er mange som kjenner på mange forskjellig følelser både før, under og etter samværet – og det er helt greit! Det kan være godt å snakke om hvordan du har det rundt slike samvær – snakk gjerne med en voksen du stoler på. Og kanskje det er noe du tenker det er greit for oss å vite også?

Hva skal vi gjøre under samværet
Før dere skal møtes så er det kanskje allerede snakket litt om hva vi skal gjøre. På Hegglia har vi en liten fotballbane og basketkurver ute. Vi har sitteplasser, sandkasser og en sjørøverbåt – og det kommer flere ting. Inne så har vi noen spill du kanskje liker, og vi har flere aktiviteter som perling, leire, tegning og mye annet. Om det er noen spesielle spill eller noe du liker å holde på med, så kan du si ifra til oss når du kommer, så kanskje vi får ordnet det til neste gang.

Hvis du har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss:

Tlf. 404 33 649

E-post: samvarhegglia@frelsesarmeen.no