a123

Informasjon til foreldre

Informasjon til foreldre
Foto: Illustrasjonsfoto Hegglia

Velkommen til samvær!

Vi på Hegglia arbeider for å tilrettelegge for et trygt og godt miljø med fokus på barna. Dette inkluderer samvær med tilsyn. Vi disponerer to leiligheter i Bjørkvegen 12a og c på Jakobsli i Trondheim. Leilighetene har egne kjøkken som er til din disposisjon under samværet. I tillegg har vi både leker og aktiviteter tilpasset ulike aldersgrupper.

Vår rolle
Vår rolle (mandat) er ofte å være til stede og observere under samværet. Mandatet kan variere noe, og det blir gitt av oppdragsgiver som ofte er barnevernstjenesten i kommunen barnet opprinnelig er bosatt i. Etter samværet skriver tilsynspersonen en rapport vedrørende samværet. Rapporten sendes til barnevernstjenesten i kommunen, med kopi til BFT Omsorgsenheten (Trondheim kommune). Vårt ønske er at du skal kunne forholde deg til samme tilsynsperson. Dette for å sikre kontinuitet og god dialog mellom deg og tilsynet. Håper du har en fin tid med barnet/barna dine mens du er på Hegglia.

Har du spørsmål som dreier seg om samvær, kan du kontakte Gro M. Wilmann (teamleder) på telefon 404 33 649 eller e-post samvarhegglia@frelsesarmeen.no

Hilsen oss på samværsavdelingen