a123

Jubileum i to av Frelsesarmeens barnehager

Jubileum i to av Frelsesarmeens barnehager

Denne sommeren har vi feiret stort i to av våre flotte barnehager, vi har feiret 60 årsjubileum i Drøbak og 10 årsjubileum i Stavanger.

I år er det 60 år siden Frelsesarmeen startet opp Frelsesarmeens barnehager, Solgry i Drøbak -den ble startet i 1958. Dette markerte barnehagen 31.mai med stor fest for store og små. Det kom mange gjester til flotte taler, sanger av personalet og barna og masse deilig mat. Barnehagen holder til i den gamle Sorenkrivergården som er ca 350 år gammel. Det er et fantastisk bygg med unik beliggenhet; skogen, stranden og sentrum ligger i umiddelbar nærhet. I Solgry er det ca 49 barn fordelt på 3 avdelinger med ca 10 ansatte.

Vi har også feriet i Stavanger, der Frelsesarmeens barnehager, Auglendsdalen ble 10 år i år. Barnehagen hadde en flott fest den 14.juni med kardemommebyteater/sang, taler og god mat. Barnehagen startet i 2008 som en midlertidig barnehage i lokalene til Frelsesarmeens bo og behandlingsavdeling. Her var de i 1,5 år mens den nye barnehagen ble bygget på tomta ved siden av. Desember 2009 sto den nye, fine barnehagen klar til bruk. Frelsesarmeens barnehage, Auglendsdalen har ca 70 barn fordelt på 4 avdelinger og ca 17 ansatte.