a123

17.mai-feiring i barnehagen

17.mai-feiring i barnehagen

Onsdag 13.mai var det endelig klart for barnehagens 17.mai feiring.

Vi har ventet og ventet, pyntet og øvet på sanger. Endelig kom dagen for flagg, rosaruss, tog, is og FEST! 

Det var mange spente barn som kom i barnehagen på morgningen; noen hadde pyntet seg for anledningen. Når klokken nærmet seg 10 fikk alle på seg jakke og gikk avgårde. Vi skulle nemlig gå i tog sammen med Bryn skole! Vi stilte opp ved kiwi, og ventet.

Først så vi flaggborgen komme, så fanen til Bryn skole og SÅ kom rosarussen VÅR! Alle de 21 førskolebarna våre med egen fane og med rosarusshatt på hodet. HIPP, HIPP, HURRA! Etter rosarussen kom 1-4 trinn på skolen, og de var så flinke til å synge. Barnehagen gikk inn i toget etter Bryn skole, og så gikk vi som et stort tog til Solvang sykehjem, der skoleelevene sang noen sanger for pasientene. Det var så hyggelig å se flere foreldre langs ruten vår også. Det gjør opplevelsen enda mer spesiell for barna.

17.mai-feiring i barnehagen

Vel tilbake i barnehagen ventet lunsjen med pølse og lompe, ketsjup, sennep og saft. Pølse er en populær fest-rett for både store og små når det nærmer seg 17.mai. Desserten sto Solvang sykehjem for. Det har vært en tradisjon i lang tid at barnehagen får is til 17.mai. Vi er så glade for det gode samarbeidet vi har med vår nærmeste nabo!

Etter lunsj skulle vi ut alle mann for å delta på diverse tradisjonelle 17.mai leker. Barn og voksen fikk prøve seg på potetløp, sekkeløp, sette halen på grisen, sparke ball i mål og kaste ball i bøtte. Vi hadde det så artig alle sammen, og det ble en verdig avlutning på "Norges bursdag"! Og en god oppvarming for nasjonaldagen som kom søndagen etter. Vi tror alle hadde en fin markering sammen med oss, og en flott 17.mai!

 

17.mai-feiring i barnehagen

 

17.mai-feiring i barnehagen

                    

17.mai-feiring i barnehagen