a123

Førskolekonsert i Templet

Førskolekonsert i Templet

Hvert år samles førskolebarna fra Frelsesarmeens barnehager på Østlandet: Solgry, Trollstua og Regnbuen til konsert.

"Siste dag i barnehagen. Det er vi som står her nå. Vi har lært oss ganske masse. Ja, det kan du stole på!"

Nå kom endelig dagen! 

Førskolebarna har øvd på tekster og melodier i lang tid, og det har vært både utfordrende og veldig gøy. I år så har Arken vært 8 førskolebarn, Askeladden har 9 førskolebarn og Maurtua har 10 førskolebarn. Kan dere tenke dere hvordan det låt?  En fantastisk gjeng å være sammen med!

I går var det mange spente barn i barnehagen som ventet på å sette i gang. Det ble ganske lenge å vente for mange! Vi reiste til Templet og der traff vi resten av koret som kom fra Asker og Drøbak. Det var gøy å skulle synge sammen for første gang! Vi øvde en stund sammen før vi fikk en ny liten pause med lek og frukt. 

Klokka nærmet seg 18, og foreldrene begynte å komme. Tenk at vi snart er i gang!? Mange syntes det var fint å få en oppmuntrende klem før vi startet. 

Barna stilte opp på scenen, og vi sang velkommen. Konfransierne, som fra Regnbuen var Othilie og Alva, gjorde en kjempe jobb og håpte at alle ville kose seg. Den første sangen var "Barnehagesangen" og vi fikk en stor god applaus! Resten av programmen besto bla av ABC-sangen, Jorden vi bor på, Skapelsesrap, Sola er god, Vi vil prise deg og Gud har skapt meg. Helt mot slutten sang vi Rosaruss-sangen vår. Den er det kanskje flere som kjenner igjen? Melodien har vi tatt fra "Første dag i 1.klasse" men Gro (på Maurtua) har skrevet om teksten slik at den passer hos oss. 

"Siste dag i barnehagen.." den dagen kommer snart, og det er nok flere som kan kjenne en liten klump i magen? Vi tror og vet at det er mange barn som gleder seg til å begynne på skolen, og det er vi så glade for!

Vi er veldig takknemlige for at vi fikk oppleve førskolekonserten sammen med dere og for at vi fikk bli kjent med dere!

 

Førskolekonsert i Templet

 

Førskolekonsert i Templet Førskolekonsert i Templet