a123

Førskolekor

Det har blitt en tradisjon med førskolekor i Regnbuen og det er like gøy hvert år.

For tredje året på rad har vi hatt førskolekor i Regnbuen barnehage. Vi ønsket å ha en aktivitet på tvers av avdelingene for å styrke samholdet barna i mellom, gi dem muligheten til å knytte nye vennskap og erfaringen med å stå foran mange publikummere. Vi har fått vært med på en enorm utvikling fra i høst og fikk se barn med løftet hode og klare stemmer.

2.juni samlet førskolekorene fra Frelsesarmeens barnehager på østlandet seg i Templet korps. Solgry fra Drøkak, Trollstua fra Asker og Regnbuen fra Oslo. Det var flere nervøse og spente barn, men generalprøven gikk fint. 

Publikummet tok plass, og vi så foreldre, venner og besteforeldre. Så flott at så mange kunne komme!

Det var endelig klart for konsert og sangene barna fremførte var en blanding av gamle gode sanger vi bruker mye, sanger som de andre barnehagene bruker mye og helt nye sanger. Vi blir imponerte hvert år når vi ser hvor mye de klarer å huske!

 

Sangene fra konserten:

Hei, alle sammen - Barnehagesangen - Hjertesangen - Vi vil prise deg - Noas Ark - Regnbuen - Hysj, kan du høre gresset gro? - Miljøsangen- 

Alfabetsangen - Piasangen - Superhelt - Gud har skapt meg - Rosaruss sangen - Døren låses, porten lukkes.

 

 

Førskolekoret i Regnbuen har hatt en siste opptreden etter konserten. Vi ble invitert til å synge på en gudstjeneste på Solvang sykehjem. Sykehjemmet er naboen til barnehagen, og vi deltar på deres 17.mai markering hvert år. Førskolekoret, har de siste årene, deltatt på samlinger hos dem to ganger i året, til jul og før sommeren. Det er flott at generasjonene kan møtes og ha glede av hverandre. Vi blir alltid tatt veldig godt i mot, og barna synes det er fint å kunne snakke for og synge for de eldre.

Denne gangen var vi med på en sang-gudstjeneste. Vi hadde forberedt 4 sanger som vi fremførte. Presten og pianisten stemte i med kjente barnesanger til allsang, og det var morsomt at de kunne sangene vi synger i barnehagen!