a123

Frelsesarmeen 125 år!

Frelsesarmeen 125 år!


En uke i året har vi Frelsesarmeen som tema, slik at barna kan få et nærmere forhold til eierne av barnehagen. I år hadde vi en ekstra markering i uke 10, fordi Frelsesarmeen er 125 år i år. Alle avdelingene lagde en bursdagskrone til ære for Frelsesarmeen. Men det var ikke så lett å vite hvem som skulle ha på seg bursdagskrona!

Frelsesarmeen 125 år!

Uka før Frelsesarme-uka vår kalte vi Ikatthe Hona - uka. Ikatthe Hona er et bistandsarbeid i India som Frelsesarmeens Barnehager støtter. I en fellessamling fikk barna se bilder fra India. De fikk se hvordan en fattig familie bor, og hvordan barna der får hjelp til skolegang og mat fra et gatebarnsenter. Da vi skulle samle inn penger i julegryta i Frelsesarme-uka, visste derfor barna hvor pengene skulle sendes til. Førskolebarna bakte også kaker, og solgte til beboere i blokka.

 

Torsdag 7. mars inviterte vi foreldre og familie til å være med på feiringen. Vi fikk besøk fra noen av medlemmene i Frelsesarmeens Hornorkester. De holdt en liten konsert for både voksne og barn utenfor barnehagen.

Konserten var en flott opplevelse for både voksne og barn.

Og så var det noe kjent med et par av de som spilte...

Frelsesarmeen 125 år!

På kjøkkenet var det mer musikk, og denne gangen med sang i tillegg. Laila, Berit og Birthe sang og spilte vakre salmer og sanger, og var kledd i flotte Frelsesarme-uniformer. Det er nok mange som har opplevd å møte Frelsesarmeen på denne måten andre steder enn i barnehagen. Liv Astrid og Esther stilte opp på kjøkkenet i år igjen, og delte ut suppe til foreldre og barn.

Frelsesarmeen 125 år!

Inne på avdelingene koste vi oss med suppe og saft. Hurra for Frelsesarmeen - 125 år!