a123

Frelsesarmeen-uker

Frelsesarmeen-uker

I to uker har vi samlinger, aktiviteter og arrangementer for at barna skal bli bedre kjent med Frelsesarmeen. Onsdag 11.mars inviterte vi familie og venner til Armè Cafè!

Hvert år har vi Frelsesarmeen uker i barnehagen. Da blir barna kjent med Frelsesarmeen og arbeidet de gjør i Norge og utland. Vi har hatt flere samlinger hvor hele barnehagen samles. Vi har fått presentert Frelsesarmee-flaggene, skjoldet og soldatsuniform. Vi har sett videoklipp om William og Catherine Booth; de som startet Frelsesarmeenog ville hjelpe de fattige.

En av dagene fikk vi besøk av Ann Pender som er korpsleder i Templet. Det var så kjekt! Hun leste en morsom bok om en kjøpmann og en perle. 

Tidligere denne uken hadde vi en samling hvor vi snakket om Julegryta. Vi har vært så heldige å få låne en som fikk stå i barnehagen noen dager. Flere barn har allerede lagt på noen mynter som vi skal gi til gatebarna i India som får hjelp via Frelsesarmeens bistandsprosjekt Ikatthe Hona. Vi fikk høre om Othilie Tonning som først kom på ideen om en julegryte for å samle inn penger til de som ikke hadde så mye. 

Så ble det onsdag og det var mange spente barn i barnehagen. Dagen var kommet for at mamma og pappa skal komme å spise suppe i barnehagen. Vi fikk hjelp av Birte Welander, Laila Pettersen, Marie Pedersen, Liv Astrid Iversen og Ester Olsen som alle bor i Regnbue-blokka. Vi fikk høre sang og gitarspill på kjøkkenet mens gjestene fikk servert deilig suppe.Tusen takk for hjelpen! Det er alltid så hyggelig å få dere på besøk. I år er det får vi servert god suppe tilberedt av Fretex kantina med gode råvarer. De leverer varm mat til oss to ganger i uken til vanlig. 

Takk for en fin ettermiddag og for at dere kom!

Frelsesarmeen-uker Frelsesarmeen-uker

 

Frelsesarmeen-uker Frelsesarmeen-uker