a123

Internasjonal fest

Internasjonal fest

Torsdag 22.oktober hadde vi vår tradisjonelle Internasjonale fest i barnehagen.

Hvert år, i forbindelse med FN-dagen, arrangerer vi Internasjonal fest. I ukene før festen har mange av avdelingene et ekstra fokus på landene barna er knyttet til. 

Vi er en barnehage med mange forskjellige kulturer og språk. Det ønsker vi å markere. Flere av familiene har latt oss låne tepper, klær og pyntegjenstander som barna kan få vise frem i samling på avdelingen. Gleden og entusiasmen er stor når de gjenkjenner flagg, nasjonalsang og navn på matretter. 

 

Internasjonal fest

Vi startet dagen med en felles samling for hele barnehagen. I samlingen snakket Siri om at vi ser så forskjellige ut, men at vi også har mange likheter. Vi har to øyne, to ører og en munn alle sammen. Siri fortalte også at hun hadde funnet en skattekiste med gull oppi, og hun ville dele slik at alle skulle få en bit av gullet. Gullet var laget av gullfarget papp, og på hver lapp som det sto de "verdifull". Men hva betyr det da? Det var flere hender i været og noen som svarte: "At du er verdt mye!" En presis beskrivelse, syns ikke dere?

Internasjonal fest

På ettermiddagene var alle familiene invitert til barnehagen og alle hadde med seg en rett hver som tilsammen ble en fantastisk buffet på kjøkkenet. Det var stor variasjon og fra alle verdenshjørner. Tusen takk til alle som bidro med mat og hyggelig selskap! Vi gleder oss allerede til neste år.

Internasjonal fest

 

Internasjonal fest