a123

Julespill

Julespill

Adventstiden nærmer seg og tradisjonen tro ble vi invitert til teaterforestilling.

Onsdag 29.11 var det Julespill på Askeladden. Kl. 10.30 gikk Maurtua, Arken, Trollstua og Knøttene fra sine avdelinger og til lekerommet på Askeladden som for anledningen var gjort om til et teater. Med blått sceneteppe med lysende stjerner og foran var stallen og gjeterne på marken.
Det var forventningsfulle barn som satte seg pent på benkene for å se på julespillet. Men det var nok noen som var enda mer spente, det var alle skuespillerne.
Så begynte musikken og julespillet kunne begynne. Barna sang og fortalte om Jesus som var født. Engelen kom til gjeterne, kongene fulgte stjernen og lette etter en ny konge som var født, barna ville gi Jesus sitt vennskap og lille Miriam fikk holde Jesus barnet. Til slutt sang alle engelen for Jesus barnet.
Publikum satt så fint og så på og fikk med seg alt som ble sagt og sunget, noen sang med. Det ble en stemningfull stund der alle lærte noe enten det var å lytte eller å synge foran et publikum. Alle fikk også høre om juleevangeliet. Alle syntes det hadde vært en fin stund og en god måte å starte en forventningsfull adventstiden

Onsdag 29.11 var hele barnehagen invitert til å være publikum når Askeladden skulle fremføre sitt julespill.

Dette har blitt en tradisjon i barnehagen og teateret er like bra hvert år!

Kl. 10.30 gikk Maurtua, Arken, Trollstua og Knøttene fra sine avdelinger og til lekerommet på Askeladden som for anledningen var gjort om til et teater. Med blått sceneteppe med lysende stjerner og foran var stallen og gjeterne på marken.

Julespill

Det var forventningsfulle barn som satte seg pent på benkene for å se på julespillet. Men det var nok noen som var enda mer spente; alle skuespillerne.
Så begynte musikken og julespillet kunne begynne. Barna sang og fortalte om Jesus som var født. Engelen kom til gjeterne, kongene fulgte stjernen og lette etter en ny konge som var født, barna ville gi Jesus sitt vennskap og lille Miriam fikk holde Jesusbarnet. Til slutt sang alle englene for Jesusbarnet.

Julespill

"Englene synger høyt i kor, synger om fred på vår jord..."

 

Julespill


Publikum satt så fint og så på og fikk med seg alt som ble sagt og sunget, noen sang med. Det ble en stemningfull stund der alle lærte noe enten det var å lytte eller å synge foran et publikum. Alle fikk også høre om juleevangeliet. Alle syntes det hadde vært en fin stund og en god måte å starte den forventningsfulle adventstiden. 

Forestillingen ga mersmak og vi gleder oss nå enda mer til teaterforestillingen "Jul med Prøysen" vi skal ha i barnehagen den 5.desember.