a123

Jungelfest i barnehagen

Jungelfest i barnehagen

I år har vi gjort en vri på det vanlige karnevalet og hatt JUNGELFEST - og med stor suksess!!

Siden januar har vi hatt Noas Ark som tema i Regnbuen barnehage. Vi har laget veggbilder, båter, hørt historien flere ganger og lært mange fine sanger. 

Noa tar med 2 av hvert dyr med på arken, men hvor mange dyr er egentlig det? 100? 1000? Det har vært morsomt å se på bilder av dyr og lære om de utrolige dyrene som finnes! Barna har vært engasjerte i avgjørelsen om hva de skal kle seg ut som, og noen barn ombestemte seg flere ganger i løpet av perioden. 

Alle barn kom kledd ut som dyr på morgenen. Noen fikk tilbud om litt ekstra ansiktsmaling og festen var i gang. Det var spennende å vente på alle de flotte barna som kom. Hvordan kom de til å se ut?

Vi samlet oss til fellessamling alle sammen. Litt av en gjeng! Vi sang om dyrene som skulle til Noas Ark, om glade apekatter og jungelens konge. Førskolekoret sang også et par sanger for oss.

Noen fra personalet hadde teater for oss. Det handlet om en mus, en kanin og en apekatt som skulle på jungelfest for å ha det gøy. For å komme til festen måtte de gå over en bru, og under der bodde det en sint og sur gris. Enden på visa var at om musa, kaninen og apekatten fikk gå over så kunne grisen få være med! Da var ikke grisen så sur lenger, men kunne få gå på jungelfest og ha det gøy. Morsomt for både barn og voksne!

For at det skal være skikkelig fest trenger vi litt god mat og drikke. Barna fikk servert pølser i lompe, juice og fruktspyd. Herlig jungelmat! 

Jungelfest i barnehagen Jungelfest i barnehagen