a123

Teater på Askeladden

Teater på Askeladden

Vi var så heldige å bli invitert på teater i forrige uke. Askeladden har øvd og øvd i mange måneder og endelig var de klare!

Tidligere i år har vi hatt et felles prosjektarbeid i barnehagen. Vi har fortalt og lest om skapelsen, laget skapelsesrom, dekorert veggene med malerier og annen pynt. Askeladden har gjort det - og mer!

De har nemlig satt sammen et flott teaterstykke. Det var nesten som en musikal, for det var mange fine sanger med. Alle avdelingene i barnehagen ble invitert, men også andre gjester. 

Rommet vi kom inn i hadde flotte kulisser som barna hadde laget sammen med personalet. Flotte trær, blomster og dyr hang rundt omkring. 

Marit, som til vanlig jobber på Knøttene, hadde øvd sammen med Askeladden barna. Hun spilte gitar til alle sangene og innimellom fikk hun også hjelp av barna på trommer. 

Teater på Askeladden

Barna kom inn i puljer, og de fortalte historien sånn som den står skrevet, men med sang og kostymene sine. Mange av sangene kunne publikum fra før, og vi ble invitert til å synge med. Vi hørte nyere sanger slik som "Skapelses-rappen" og "Gud har skapt meg", men også gode gamle som "Har du hørt historien om de tre små fisk", "Sola er god", "Blinke lille stjerne lill" og "Vil du vite hvordan det låt?".

Teater på Askeladden Teater på Askeladden

 

Takk for en flott opplevelse, Askeladden! Vi er glade for at vi fikk komme!