a123

Blir du med til Israel?

Blir du med til Israel?

Frelsesarmeens seniorarbeid arrangerer en tidagers rundreise til Bibelens land 21.–30. mars 2019, og påmeldingen er åpnet.

Sammen med Plussreiser ønsker reiselederne Gro Merete Berg og Marit Skartveit velkommen med på en innholdsrik rundreise.
– Vi vil besøke mange kjente og noen mindre kjente steder, som Jaffa, Tel Aviv, Cesarea ved havet, Cesarea Filippi, Nasaret, Mazada, Betlehem, Jerusalem og så videre, ramser major og leder for Frelsesarmeens seniorarbeid, Gro Merete Berg, opp.

Blir du med til Israel?
Gro Merete Berg og Marit Skartveit.

– Vi får med oss en god lokal guide og bussjåfør. Det innebærer at vi ofte blir kjørt til døra, men noen ganger må vi også gå litt, men det er fint å kjenne litt på hvordan det er å vandre i disse omgivelsene. Berg forteller at det også blir gode muligheter for å bade, både i Middelhavet, i Genesaretsjøen, i varme kilder og i Dødehavet.
– Vi besøker steder, kirker og andre bygninger, og vi møter mennesker og sitasjoner vi leser om i Bibelen – guideboka vår. Samtidig møter vi også det moderne landet og mennesker som bor der i dag, avslutter hun.

 

For nærmere informasjon og påmelding: http://plussreiser.no/reiser/berg-og-skartveit

Har du ytterligere spørsmål, ta kontakt med

Marit Skartveit, tlf.: 988 84 502

Gro Merete Berg, tlf.: 913 99 364