a123

Seminar 2: Kommandøren på krakken

Kommandør Bill Cochrane har siden han ble øverste leder for Frelsesarmeen i Norge, Island og Færøyene i 2016 vært opptatt av å skape arenaer for dialog. Når han er rundtomkring på sine mange reiser i territoriet, forsøker han ofte å få til en dialogarena i etterkant av de formelle møtene. På dette seminaret får alle andre også muligheten.

På dette seminaret får du høre litt om hva kommandøren er opptatt av i øyeblikket - og rikelig anledning til å stille spørsmål.

Seminarholder:

Kommandør Bill Cochrane. Før han ble territorialleder i Norge, Island har han blant annet vært internasjonal sekretær ved Frelsesarmeens internasjonale hovedkvarter i London og kommunikasjonssjef og nestleder i UK. Han erfaring fra britisk politikk både på lokalt og nasjonalt plan, i tillegg til et utstrakt engasjement i økumeniske spørsmål.

 

 

Meld deg på her!
  1. Huk av det seminaret du ønsker å delta på. Påmeldingsfristen går ut kl 21:30 kongressfredagen, men vi ønsker at så mange som mulig melder seg på tidligere så vi kan sikre passe store lokaler til det enkelte seminar.