a123

Seminar 4: Vi har noe å snakke om...

For å vinne nye mennesker på nye steder trenger vi nye fellesskap. Nye korps og fellesskap skapes som en naturlig følge av at et kristent fellesskap vokser. Hvordan kan etablerte korps (menigheter) starte nye fellesskap? Hva er en re-start av et korps? Og hvordan starter man et helt nytt korps fra scratch?

Kanskje vekker denne overskriften assosiasjoner til en alvorsprat? Og på sett og vis er det kanskje noen steder et behov for en liten alvorsprat om hvordan ståa er for Frelsesarmeen lokalt. En liten realitetsorientering, rett og slett. Styrken er at når vi vet hvor vi står kan vi sammen ta de nødvendige stegene for å komme oss videre.

Men overskriften handler ikke bare om en alvorsprat. Det er ingen grunn til å svartmale virkeligheten for Frelsesarmeen i vårt territorium i dag. Det skjer mye bra! Mennesker kommer til tro og kreativiteten blomstrer. Vi har fortsatt et budskap som er relevant for folk i dag. Vi er et sendt folk som har et budskap å komme med – vi har noe å snakke om!

Seminarholder: Sersjant Janne Våje Nielsen m.fl. Janne er korpsleder på Sagene korps i Oslo, en ny-planting fra 2011. Janne har sittet i styret for DAWN Norge, et tverrkirkelig nettverk for menighetsplanting og jobber i dag, ved siden av å være korpsleder, på feltkontoret med fokus på nye korps og nye fellesskap i Frelsesarmeen. Janne har erfaring fra å starte et nytt korps og har mye kjennskap til hvordan andre kirkesamfunn jobber med menighetsplanting. På seminaret vil du også få høre fra Løytnantene Tommy og Marie Marti Høgset som fra høsten skal re-starte Frelsesarmeen i Åndalsnes.

 

Meld deg på her!
  1. Huk av det seminaret du ønsker å delta på. Påmeldingsfristen går ut kl 21:30 kongressfredagen, men vi ønsker at så mange som mulig melder seg på tidligere så vi kan sikre passe store lokaler til det enkelte seminar.