a123

Spør kommandøren

Under årets kongress har kommandør William Cochrane satt av tid til å svare på spørsmål fra deg! Vil du høre hva han har å si, kan du melde deg på seminaret «Kommandøren på krakken».

Spør kommandøren
Du kan møte territorialleder William Cochrane hvis du melder deg på seminaret «Kommandøren på krakken». Foto: Silje Eide

Lørdag 24. juni kl. 13.30 inviteres du til fem ulike seminarer. Om du er interessert i kirkehistorie, sosialt arbeid, sosiale medier, nyplanting og vekst eller sjefen sjøl ‒ uansett har vi et seminar for deg.

PÅmeldingsfristen gikk egentlig ut fredag kveld kl 21:30. Alle seminarene fikk nok påmeldte til å bli avholdt, og vi har derfor bestemt oss for å være åpne også for "etterslengere".  Seminarene finner sted på OKS - se oppslag på skjermene på huset om lokalisering. Påmeldingsskjema nederst på siden.  Seminarene er en del av Frelsesarmeens årskongress som du kan lese mer om her.  

Følg også «Frelsesarmeens kongress» på Facebook!

Seminar 1

Gjestfri, modig og praktisk – Sosialt arbeid i korpsene

Gjestfri, modig og praktisk er kjennetegn vi ønsker skal prege alt arbeid vi gjør på korps, men hva betyr det egentlig?

 

Seminar 2

Kommandøren på krakken

Kommandør Bill Cochrane har siden han ble øverste leder for Frelsesarmeen i Norge, Island og Færøyene i 2016 vært opptatt av å skape arenaer for dialog. Når han er rundtomkring på sine mange reiser i territoriet, forsøker han ofte å få til en dialogarena i etterkant av de formelle møtene. På dette seminaret får alle andre også muligheten.

 

Seminar 3

Lutherske salvasjonister?

Seminaret handler om forskningen Gudrun lydholm har gjort om Frelsesarmeens tilpasning til norsk kultur og kirke gjennom 125 år.

 

Seminar 4

Vi har noe å snakke om...

Hvordan kan etablerte korps (menigheter) starte nye fellesskap? Hva er en re-start av et korps? Og hvordan starter man et helt nytt korps fra scratch?

  

Seminar 5 

Facebook, Frelsesarmeen & meg

Hvordan kan vi i Frelsesarmeen bruke sosiale medier på en god måte? Vi presenterer gode eksempler på bruk av sosiale medier i organisasjonen og får høre om tankene bak.

 

 

 

Meld deg på her!
  1. Huk av det seminaret du ønsker å delta på. Påmeldingsfristen går ut kl 21:30 kongressfredagen, men vi ønsker at så mange som mulig melder seg på tidligere så vi kan sikre passe store lokaler til det enkelte seminar.