a123

Celebrate Good Times!

Celebrate Good Times!

Lørdag kl. 15.30 inviterer vi til fengende musikk og møte med inspirerende mennesker! Nytt og moro, ikke minst for deg som aldri har vært på kongress!

Medlemmer, frivillige, ansatte, støttespillere, møtebesøkende, familie – venner av noen av de forestående; kort sagt alle! – er hjertelig velkommen til en inspirerende ettermiddag. Vi samles på OKS, lørdag 24. juni kl. 15.30. Har du ikke mulighet til å være til stede, kan du følge livesendingen på fa-tv.no

Celebrate Good Times gir deg overblikk over og innblikk i noe av det mest spennende som foregår i Frelsesarmeen for øyeblikket. Gjennom korte intervjuer, musikalske innslag, humor og alvor blir du kanskje enda bedre kjent med Frelsesarmeen og noen av menneskene som utgjør den.

Det er eget opplegg for barn fra 1. – 7. klasse under overskriften ”Barnas kongress”. For de aller minste finnes et småbarnsrom med lyd- og bildeoverføring innerst i møtehallen.

Programleder: Line Isegran
Kapellmester: Thor-Erik Fjellvang
Prosjektleder: Geir Smith-Solevåg

Arrangementet er en del av Frelsesarmeens kongress, vår årlige storsamling med møter, gudstjenester og konserter. Har du aldri vært på kongress før, er Celebrate Good Times et godt sted å begynne.