a123

Kongsgata til kongress!

Kl. 12 kan du å se og høre ungdomsbandet Kongsgata fra Stavanger live på Jernbanetorget.

Kongsgata til kongress!
Kongsgata med vokalistene Tabita Størksen og Hannah Nordbø Kleppe kommer til kongress. Foto: Jan Aasmann Størksen

Kongsgata er et ungdomsband med utspring fra og base i Frelsesarmeens ungdomsmiljø i Stavanger. Navnet «Kongsgata» spiller på at bandet har sine øvelser og flesteparten av sine opptredener på Frelsesarmeens lokaler i Kongsgata 50.


Under Frelsesarmeens årskongress vil gruppa opptre ved flere anledninger, og første mulighet til å høre dem er lørdag etter kongressmarsjen på Jernbanetorget kl. 12. Samme dag opptrer de på programposten Celebrate Good Times kl. 15.30 og på møtet kl. 18, begge i storsalen på OKS. På søndagens møte kl. 14.30 er de invitert som husband.

Kort om Kongsgata
Bandet ble stiftet i 2014 da en gruppe konfirmanter gikk sammen med en trommis, pianist og bassist. Siden oppstarten har bandet vokst fra 7 til 12 medlemmer. Bandet spiller kristne sanger og har med blåserekke på nesten alle låter. Hovedmålet til Kongsgata er å formidle Guds kjærlighet gjennom sin musikk. Kongsgatas repertoar strekker seg fra moderne kristne popsanger til gamle salmer i en ny drakt. Alle medlemmene er mellom 14 og 18 år, med unntak av pianist og arrangør Lars Håland Risan.

Kongsgata til kongress!
Bandet Kongsgata har fullt band med blåsere. Foto: Jan Aasmann Størksen