a123

Elvefestivalen i Drammen

Elvefestivalen i Drammen

Frelsesarmeen var synlige og gatenære under årets elvefestival i Drammen!

Årets elvefestival i Drammen gikk av stabelen denne helga. Frelsesarmeen hadde stand, der vi viste frem arbeidet som gjøres i korpsene i og rundt Drammen, samt Fretex og Barne- og familievernet.

Elvefestivalen er en by fest der alle er inviterte og i år var 140 000 mennesker innom. Frelsesarmeen bød på kaffe, vafler, ballonger og drops, så det var noe for enhver smak. En god prat fikk vi med de som er interessert i arbeidet vårt. Og mange fikk med seg brosjyrer med høstens program på korpsene, informasjon om fosterhjem, Home start eller Fretex.

Vi skal strekke oss langt for å være synlige, gatenære og lette å kjenne igjen. Vi var synlige med røde telt, røde t skjorter, stilige retro møbler, tøy container, og informasjons materiell fra de forskjellige enhetene. Små konserter med trekkspill musikk, gratis vafler og kaffe gjorde at folk stoppet opp.

Moro å gjøre det som en samlet Arme der både felt og sosial bidrar. Takk til alle dere som bidro som frivillige, og takk for praten til dere som kom innom!