a123

Gatefotball i Tønsberg

Gatefotball

Frelsesarmeens gatefotball i Tønsberg trener hver mandag kveld (herrer), hver onsdag kveld (damer) og hver fredag ettermiddag (mix-lag).

Treningene blir lagt opp til at du skal få en god opplevelse uavhengig av nivå. Du trenger ikke å ha spilt mye fotball for å trene sammen med oss.

Vi deltar i bedriftsserien i Tønsberg (5-er serie på vinteren, 7-er serien på sommeren). Hver høst deltar vi på FA-cup, Frelsesarmeens cup på Jeløya. Vi deltar også på NM i gatefotball hvor det er uttak til landslaget i gatefotball. Cirka en helg i måneden arrangerer vi gatefotballturnering i Tønsberg for gatefotballlag på Østlandet. 

Innebandy

Hver torsdag kveld har vi innebandy-trening. 

Hvem kan delta? Gatefotballen er for rusavhengige, tidligere rusavhengige, tidligere innsatte, mennesker med psyiske utfordringer, eller andre som av ulike årsaker havner på siden av samfunnet i perioder av livet. 

Hvorfor: Vi ønsker at dette skal være et friminutt fra en vanskelig hverdag. Forutsetningene for deltakelse er at du er i målgruppen, ønsker en livsendring og møter rusfri på våre aktiviteter. Målet med gatefotballen er å ha en arena som er fast og som oppmuntrer til aktivitet og sosialt samvær.

Om du er interessert så ta kontakt med Bertel Emil Hjortland på mail bertel.emil.hjortland@frelsesarmeen.no, eller på telefon 47 97 49 56.

Du finner mer informasjon om gatefotball her.