a123

Konfirmasjonssøndag i Templet

Konfirmasjonssøndag i Templet
Foto: Bjørn Magne Ørpetveit

I år var det fem flotte ungdommer som konfirmerte seg i Templet.

Mange mennesker hadde kommet til konfirmasjonsgudstjeneste 12. mai og det ble en minnerik dag for alle sammen. Konfirmantene, Dhugasa Amansisa, Gjermund Clausen-Bekkelien, Matilde Finstad Huseby, Jenny Skoland og Eline Benno Vaage deltok aktivt i gudstjenesten, med bibellesing og bønn. "Syng det ut, syng det igjen: Jesus er redningen", sang Eline som sitt vitnesbyrd - et flott budskap formidlet med en nydelig stemme.

Konfirmantlærerne, Ingrid Elisabeth Hagen og Richard Tybring Aune, hadde høring med konfirmantene sine og det er tydelig at ungdommene har blitt bedre kjent med både Gud og Frelsesarmeen, i tillegg til at de har fått oppleve mye i forberedelsestiden, med både konfirmantuke i Hemsedal og tur til London.

Templet ønsker konfirmantene Guds rike velsignelse og gratulerer så mye med dagen.

 

Konfirmasjonssøndag i Templet
Konfirmantene kunne svare godt for seg under høringen. F.v. Matilde Finstad Huseby, Jenny Skoland, Gjermund Clausen-Bekkelien, Eline Brenno Vaage og Dhugasa Amansisa. Konfirmantlærere: Ingrid Elisabeth Hagen og Richard Tybring Aune. Foto: Bjørn Magne Ørpetveit

 

Ønsker du å konfirmere deg i Frelsesarmeen eller kjenner du noen som skal konfirmere seg til neste år? Da kan du lese mer HER eller ta kontakt med Templet.