a123

SommeRiSør 10 - 13. august 2016

SommeRiSør 10 - 13. august 2016

Vestre divisjon inviterer til sommerkampanje i Risør på tampen av sommeren. Kom og bli med alle fire dagene eller på ett eller flere av møtene. Er du på gjennomreise, så er denne Sørlandsbyen vel verdt å gi et stopp. Og Frelsesarmeen er plassert midt i denne idyllen, helt nede ved havna.

Velkommen til sommerdager i Risør 10 - 13.august!

SommeRiSør 10 - 13. august 2016

Sørlandsbyen Risør byr på vakker småbyidyll med hvitmalte hus, svaberg, flotte strender i skjærgården, havna med småbåter og trebåter og et yrende liv sommerstid. Og midt i dette har Frelsesarmeen fått nye lokaliteter, på gateplan, rett ved havna og midt i folkelivet. Dette ønsker vi i Vestre divisjon, sammen med Risør korps, å gjøre noe ut av. Derfor innbyr vi til denne sommerkampanjen, "SommeRiSør", på tampen av sommeren og før høstens mange aktiviteter starter opp igjen. Ta en tur til Risør og bli med oss en av dagene eller alle fire dagene! På bildet ser du lederne i Risør korps, sersjantene Gyda og Ragnvald Hansen, utenfor Frelsesarmeens lokale i Strandgata.

 

 

 

 

 

 

Programmet for dagene er: Åpen kafe kl.11.00, Temamøte kl.13.30 og sommermøte kl.19.00.

Temamøtene er onsdag, torsdag og fredag.

Onsdag er temaet:"Den kristne sangskatten." Her vil bl.a. Miriam Oskarsdottir dele både sang og vitnesbyrd. Torsdag har vi besøk av major Inger Marit Nygård som snakker om temaet: "Med hele verden som arbeidsmark". Fredag kommer Nils Peter Enstad og snakker om "Historien om Frelsesarmeen på Sørlandet."

På kvelden samles vi til sommermøte både onsdag, torsdag og fredag. Onsdag kveld kommer kapteinene Hilde og Kolbjørn Ørsnes på besøk. Hilde er kveldens taler og Kolbjørn og kanskje flere fra Kristiansand korps deltar i opplegget. Miriam Oskarsdottir og Kjersti Risan synger. Torsdag kveld er det major Odd Løvdahl som taler og Miriam og Kjersti synger. Fredag kveld er det major Jan Risan som taler og Marianne Risan og Kjersti Risan synger.

Kampanjen avsluttes med møte lørdag kl.11.00. Her blir også Marianne Risan med oss, sammen med Kjersti og Jan Risan og Anny og Odd Løvdahl.

 

Alternative overnattinger i Risør-området er:

Risør Gjestgiveri: Et tradisjonsrikt og koselig gjestehus ved Sørfjorden, 7 km fra Risør sentrum, som tilbyr rimelig overnatting; bed & brekfast, i naturskjønne omgivelser, i Risør, med spaseravstand til idyllisk fjord og badestrand. Tlf. 37 15 01 50 / 957 74 966. Se:http://www.risorgjestgiveri.no

Risør hotell: Midt i Risør sentrum. Telefon: 37 14 80 00. Se http://www.risorhotel.no

Røed camping: Like ved Sørlandsporten - etter avkjøringen til Risør. Adresse: Røed, 4959 Risør. Tlf. 37 15 50 06

Sørlandet feriesenter: Har en idyllisk beliggenhet ned not Sandnesfjorden, midt mellom trehusbyen Risør og øyperlen Lyngør. Se http://www.sorlandet-feriesenter.no

Risør Resort Moen camping: Ligger idyllisk til innerst i Sørfjorden - på fjordens solside, ikke langt fra Risør. Se http://risorresort.no