a123

Babysang

Babysang

Fra 0 - 1 år

Frelsesarmeen i Mandal har drevet aktivt med babysang i mer enn 15 år, og starter opp nye kurs hver vår og hver høst

Oppstart vår: månedsskiftet januar/februar
Oppstart høst: månedsskiftet august/september. 

Påmelding: klikk her for å melde deg på kurset!

Om kurset

Babysang er for barn under ett år i følge med en voksen omsorgsperson. Eldre søsken kan dessverre ikke være med fast, vi erfarer at det kan virke forstyrrende og ta fokus bort fra babyene, som akkurat denne stunden skal få lov å være fullstendig i sentrum for oppmerksomheten.

Babysang gir

  • mulighet for sosialt fellesskap mellom foreldre/voksne, mellom barn og voksne, og barna seg i mellom.
  • stimulerer barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling.


Opplegget er på ca. 1 1/2 time hver gang. 45 av disse minuttene bruker vi til den delen som består av selve sangstunden. Da samles i en ring på gulvet på myke tepper vi har lagt ut. Vi bruker kristne såvel som tradisjonelle sanger og regler, og vi bruker mer moderne varianter. Vi bruker også rommet og bevegelser aktivt, med bevegelsessanger og sangleker. Enkelt akkompagnement av gitar og tromme, eller de små får prøve seg bittelitt med rytmeinstrumenter.


Sosialt fellesskap

Vi tar oss også god tid til å slappe av, snakke og spise lunsj sammen.
Vi har en enkel stående "buffet" i kafeen vår, med brød og pålegg, kaffe og juice, inkludert i kursprisen. I tillegg er det salg av  "spesialkaffe" fra kaffemaskinen vår, samt brus ol. om noen skulle ønske det.


Sangpresatsjon?

Er du redd for at sangen krever mer av deg enn du har? Slapp helt av! Det stilles ingen krav til sangprestasjoner. Hele poenget er at vi koser oss med barna våre, får en stund der akkurat ditt barnet er i sentrum for din oppmerksomhet. Husk at for ditt barn er din stemme den vakreste i verden.


Praktiske opplysninger

Kursene går over 10 ganger. Kursene går på formiddagstid tirsdager. Er det mange påmeldte kan det være i sette opp to grupper. Gruppene vil da settes sammen etter barnas alder, dvs. de yngste i ei gruppe, de eldste i ei. Det er stor forskjell på en baby på 4 uker og en på 9 måneder!

Kursavgift kr. 400,- som inkluderer lunsj hver gang.

Vi anbefaler kjøp av Frelsesarmeens babysang-CD "Bom Chicka", til bruk hjemme, men dette er ikke et krav. Vi bruker imidlertid mye materiale derfra. Vi har CDen til salgs i kafeen vår.

Snakk med kursholder dersom du har veldig lyst å delta på kurs, men ikke har råd. Vi har mulighet å gi økonomisk støtte til kurset.

NB: Det er PÅMELDING til kursene, og BEGRENSET ANTALL PLASSER.

Løpende påmelding - først til mølla... helt til det er fullt.

 

Ønskes mer informasjon kan du kontakte oss på 38600120.

 

Velkommen til mange hyggelig stunder på Babysang!

 

Påmelding: klikk her for å melde deg på kurset!