a123

Hjelp til jul?

Hjelp til jul?

Opplever du at du gruer deg til jul, fordi du ikke vet hvordan pengene skal rekke til både mat og gaver? Du kan nå søke om hjelp med mat til jul. 

Alle trenger vi hjelp i ulike faser av livet. Noen av oss opplever at livet farer ekstra hardt med oss - og kan trenge en utstrakt hånd i kortere eller lengre perioder.

I forbindelse med julen 2019 kan du søke Frelsesarmeen Mandal korps om hjelp til jul. Hjelpen vi kan gi er bidrag til mat til jul. Vi forsøker også, så langt som mulig, å kunne ha noen julegaver som en kan gi til barna.

Søknadsfrist er 2. desember, og du finner søknadskjema på denne nettsiden - eller du kan gå innom vår Fretex butikk for å hente søknadskjema der. Du kan også levere søknaden på Fretex-butikken, eller sende den i posten. Svar sendes ut i begynnelsen av desember i form av brev, epost eller SMS. Svaret inneholder om du får hjelp til jul og hvor og når denne kan hentes. 

Skulle du ikke tilhøre området til Frelsesarmeen Mandal korps (Lindesnes, Audnedal, Årseral, Marnardal eller Mandal), kan du se på denne siden for å finne Frelsesarmeen nær der du bor.Søk direkte på nett

Det er mulig å søke hjelp til jul direkte på nett.  Du finner søknadsskjemaet nedenfor her.

NB! Opplysningene sendes kryptert over internett. Opplever du ubehag ved dette, anbefaler vi at du lever søknadsskjema på papir.

Opplever du problem med utfyllingen eller annet ved det elektroniske søknadsskjemaet, ta kontakt med oss på mandal@frelsesarmeen.no. Oppgi da navn og fødselsdato samt ca tidspunkt for når du forsøkte å lever søknaden.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SØKNADSSKJEMAET FOR HJELP TIL JUL 2019