a123

Bli Krigsropet-selger!

Bli Krigsropet-selger!

Krigsropet gjør Frelsesarmeen synlig på små og store steder. Bor det en selger i deg? Vil du være Frelsesarmeens ansikt utad i ditt lokalmiljø?

Hver uke selges flere tusen eksemplarer av Krigsropet på gater, torg og kjøpesentre rundt om i Norge. Det hadde ikke vært mulig uten våre flotte selgere. Overskuddet av salget, som ofte inkluderer en ekstra gave lagt på bøssa, er en viktig inntekt for arbeidet Frelsesarmeen gjør lokalt.

Krigsropet er et ukemagasin som forteller historiene til alle slags mennesker. Forfattere, frelsessoldater, artister. Bostedsløse, politikere, samfunnsengasjerte. Kunstnere, idrettsutøvere, hverdagslitere. Tvilende, troende, reflekterende.

Vi ønsker å informere om Frelsesarmeens arbeid og dele tanker om tro med leserne våre. For å få til det, er et stort apparat i gang. Journalister, fotografer, designer, redaksjonssekretær og redaktør jobber med mange nummer av gangen. Hver onsdag sendes en ny utgave til trykk. Noen dager senere kommer den til Frelsesarmeens hovedkvarter, Fretex og Frelsesarmeens korps (menigheter). Da starter selve ankeretappen: selgerne våre får budskapet ut til menneskene de treffer i sitt nærmiljø.

Har du lyst til å selge Krigsropet? Ta kontakt med ditt lokale korps eller send oss en e-post. Med et par timers innsats hver uke bidrar du til å spre de gode nyhetene. Er du usikker på om du har tid? Kanskje du kan dele oppgaven med en annen eller bli med en som har solgt bladet i en årrekke?

Selgerne våre kommer stadig med hyggelige tilbakemeldinger om at de blir godt mottatt når de står med Krigsropet. Mange setter pris på å være tilstede med et lyttende øre og et smil til de som kommer forbi.

– Det er viktig å få inn penger til Frelsesarmeen, og viktig å få Krigsropet ut, men en bønn ber jeg hver gang: At livet mitt skal være preget av Jesu kjærlighet. At det skal synes på meg at jeg har noe som andre mennesker også vil ha, sa Krigsropet-selger Bjarne Nilsen i pinsenummeret 2013. Han solgte over 3300 blader det året. Deler av intervjuet med Bjarne (som dessverre har gått bort), kan du lese her