a123

Traurig blir trendy

En halvtimes tid og noen billige ting fra Fretex-hyllene. Det er alt du trenger for å skape unikt og trendy interiør.

Redesign er in, og nettet flommer over av bilder av stilige ting som kreative sjeler har laget. Mye av det ser imponerende og komplisert ut, og det kan være lett å tenke «det der ville jeg aldri ha kommet på». Redesign er kanskje mest for de spesielt kreative og praktisk anlagte?
– Overhodet ikke, slår blogger Siw Eriksen fast.
– De som legger ut bilder av redesignprosjekter på nett, har nemlig som oftest heller ikke kommet på ideene selv. Det er veldig få som sitter og finner opp kruttet. Nettet er en utømmelig kilde til idéer, og med et kjapt søk finner du lett trinn for trinn-oppskrifter for å lage tingene. Ofte er det overraskende enkelt, sier Siw.
Hun driver bloggen ReVinyl. Det siste året har hun vært på attføring hos Fretex i Moss etter en sykmeldingsperiode.
– Da jeg følte meg i form til å begynne å jobbe en del igjen, tenkte jeg at jeg må finne noe jeg brenner for. Brukt og redesign har lenge vært en interesse, så jeg tenkte: Hva kan være bedre enn å jobbe hos Fretex? smiler hun. Her har hun det siste året blant annet hatt ansvar for butikkens sider på Facebook, Instagram og Pinterest. Hun legger ut bilder både av skatter fra butikkhyllene og ideer til ting kundene selv kan lage.

Dette er et utdrag fra artikkelen "Traurig blir trendy" i Krigsropets sommernummer (2014). Over finner du gode redesign-tips. Du finner resten av artikkelen og flere bilder og tips i bladet.