a123

Godt å hjelpe andre

Godt å hjelpe andre

Cecilie Tennøy fra Torvikbuk startet sin egen hjelpe-aksjon og fikk overveldende respons.

November 2011 bestemte Cecilie seg: hun ville gjøre en innsats for de vanskeligstilte i Molde og omegn gjennom Frelsesarmeen.

«Dere gjør så stor innsats og jeg ville gjøre noe gledelig jeg også- ikke bare fokusere på egen familie.. Så jeg kontaktet Armeen i Molde for å høre hvilken innsats jeg kunne bidra med», skriver Cecilie til oss. Hun kunne tenke seg å bidra med mat, gaver eller lignende til de som ikke hadde det så godt. I kontakt med Frelsesarmeen fikk hun to prosjekt som kunne passe: bidrag til Hustad fengsel og til brukere ved varmestua i Molde.

Godt å hjelpe andre
Illustrasjonsbilde. Frelsesarmeen i Molde fikk god julehjelp av Cecilie tennøy i fjor. I år vil hun gjenta suksessen. Arkivfoto: Frelsesarmeen


«Jeg bestemte meg for å sende ut åpen invitasjon til juleaksjon. Invitasjonen sendte jeg via e-post, Facebook og brev til innbyggerne i bygda, og mange av mine venner og bekjente ville bidra». Resultatene lot ikke vente på seg. 14 pyntede julekurver med bakst, smågaver og gave laget av barneforening i bygda ble gitt de innsatte på lukket avdeling ved Hustad fengsel. Dessuten ble mangder av bakst fra Cecilies venner, frukt fra butikker, håndlagde lys fra funksjonshemmede ved Lysfabrikken i Gjemnes, i tillegg til 200 gaver overrakt Frelsesarmeen i Molde like før jul i fjor.

«De ble veldig glade for bidraget. Det ble faktisk så mye at noe ble sendt til Trondhjem og gode Arme-formål der. Det er et utrolig godt minne, og en stor glede for meg og mange av mine venner som bidro. Godt mulig det blir en juleaksjon til jul igjen», skriver Cecilie Tennøy til oss.

 

Del ditt minne med oss, send noen ord og gjerne et bilde til post@frelsesarmeen.no.