a123

Sovnet etter lang reise

Inger Hansen tok sjøveien fra Færøyene for å være med på speiderleir i 1964. Reisen tok på, men resten av leiren på Tromøya var verdt turen.

Inger Hansen er i dag Frelsesarmé-soldat på Færøyene, der hun er vokst opp i Torshavn korps. Hun skriver til oss:

«Mitt første minne fra Norge er fra 1964. Vi var en del pikespeidere som skulle på leir på Tromøya. Vi reiste fra Færøyene med båt via Danmark og Oslo. Akkurat da var det kongress i Oslo. Der traff vi en færøysk offiser som skaffet oss billetter for å være med på ungdomsmøtet den ettermiddagen vi ankom. Dessverre fikk vi ikke med oss så mye av det møtet fordi vi sovna etter den lange reisen.

Sovnet etter lang reise

 

Men leiren på Tromøya på Sørlandet ble veldig fin med mye regn og liv. Jeg fikk mange nye venner og opplevelser. Ja, leiren på Tromøya var det rene paradis, til tross for at det regnet i bøttevis.»

Sovnet etter lang reise

 

Neste år er Frelsesarmeen i Norge 125 år. I den forbindelse ser vi tilbake på det som har vært. Om vi ikke klarer å strekke oss helt til 1888, så inviterer vi nå det norske folk til å dele sine Frelsesarmé-minner med oss. Dersom du har et minne fra armeen vil vi gjerne høre om det. Skriv noen linjer og legg ved bilde hvis du har. Send det til: post@frelsesarmeen.no