a123

Hvordan kan vi markere Rusfri dag hos oss?

Vil din organisasjon, arbeidsplass, kommune eller ditt korps også arrangere en markering? Et par stoler, et bord, en blomsterkvast, et smil og litt alkoholfri drikke er alt om skal til.

You need Adobe Flash and Javascript to view this file

 

Hvordan markere Rusfri dag? Her er noen forslag og tips i ulike settinger.

Ute: Ta med et kafébord og to stoler. Sett det opp i gågaten eller på tog-perrongen i morgenrushet. Profiler standen med organisasjonens logo og Rusfri dag-plakater. Ha gjerne flyers og armbånd å dele ut. Om du vil, bestill gjerne t-skjorter med Rusfri dag 8. juni på også til å profilere de som står på stand.

Inne: Ha et serveringsbrett med kald drikke. Ønsk folk god sommer! Del ut flyere! Marker dagen på kontoret, i butikken eller på et arrangement. Spill opp til sommerstemning.

I menigheten: Bruk kirkekaffen på søndagen den uken til å servere en hjemmelaget sommerdrikk – finn en oppskrift på nettsiden. Snakk om kampanjen i gudstjenesten eller i et arrangement.

På jobben: Server sommerdrikk til lunsj for medarbeiderne dine, gjestene eller for beboerne på institusjonen. Vis dem solidaritet – mange vet hva rus kan medføre. Lag sommerdrikk til foreldrene når barna blir hentet i barnehagen. Det blir sommerdrikk utenfor alle Fretex-butikkene den 8. juni – bare det gir jo grunn til å gå mann av huse. Her er det bare muligheter!

 

PS. Ettersom 8. juni faller på en lørdag i 2019, marker gjerne dagen torsdag 6. juni dersom det er enklere å få til!

Bestill gratis materiell her ved å klikke på lenkene under: