a123

Frelsesarmeens gatefotball

Frelsesarmeens gatefotball ble etablert i 2005. Målgruppen er hjemløse, rusavhengige, og andre marginaliserte grupper. Målet er å skape positiv vekst i spillernes liv gjennom fysisk aktivitet og sosiale samlinger.

Frelsesarmeen har gatefotballag i Oslo, Tønsberg, Larvik, Kongsvinger, Lillehammer, Trondheim, Bergen, Stavanger og Sandnes. I tillegg er Frelsesarmeen ansvarlig for det norske landslaget i gatefotball, som årlig deltar i VM for bostedsløse (Homeless World Cup). Frelsesarmeen er "Official Partner" til Homeless World Cup i Norge.

Frelsesarmeens gatefotball har blitt tildelt Oslo 2017 Homeless World Cup. Turneringen skal spilles på Rådhusplassen fra 29. august til 5. september 2017.

NM i gatefotball arrangeres årlig. I 2017 arrangeres NM i Tønsberg.

Frelsesarmeens gatefotball er en del av Frelsesarmeens rusomsorg og støttes av Helsedirektoratet, Sparebankstiftelsen, Hjelpestikfondet, og Active Sportswear Norge m.fl.

Oslo 2017 Homeless World Cup støttes av Frelsesarmeen, New Balance Norge, og Erik Arnesen Bryn AS.

Vil du støtte Frelsesarmeens gatefotball? Send kodeord "Fotball" til 2309 og gi 100,- eller ta kontakt med oss dersom du vil bidra på annen måte!viewNews is