a123

Frelsesarmeens rusomsorg i Tønsberg

Frelsesarmeens rusomsorg i Tønsberg

Frelsesarmeens rusomsorg i Tønsberg er et botilbud til rusmiddelavhengige kvinner og menn over 18 år med behov for omsorg og helsefaglig oppfølging. Målet er at den enkelte kan nå sitt optimale funksjonsnivå og videreformidles til et bedre egnet botilbud etter behov. Vi kan dessverre ikke tilby overnatting eller opphold uten avtale.

Vi jobber praktisk og tilbyr omsorgsbaserte tjenester gjennom rusmestring, grensesetting, stabilitet og strukturert oppfølging. Vi tilbyr blant annet individuell og medisinsk oppfølging og har tilsynslege. Alle beboere har en egen møblert hybel med kabel-tv og eget bad, og vi har verksted, trimrom og aktivitetsrom med bibliotek og pc. Kjøkkenet serverer fire måltider daglig, og legger vekt på smak og ernæring gjennom ferske og friske råvarer.

Huset vårt ligger sentralt i Tønsberg, like ved jernbanestasjonen. Vi har et atrium med en liten hage der våre beboere kan nyte sol og fred, skjermet for byens støy. Vi har to lag i Gatefotball og driver Prosjekt Jobben som et internt tiltak.

Rusomsorgen i Tønsberg har 24 plasser, hvorav 23 er i driftsavtale med Tønsberg kommune. Belegget var i 2017 på 99%.

Helse- og sosialfaglig leder: Audhild Grønneberg.